e-learning kurz Přídatné látky v potravinách

On-line systém pro tvorbu, správu a užívání elektronických kurzů / e-Learning.

Skutečná síla e-learningu není v poskytování informací kdykoliv, odkudkoliv a komukoliv, ale jeho možnostech poskytovat správné informace, správným lidem ve správném čase a na správném místě.
B. W. Ruttenbur

Přihlášení

Nová registrace Zapomenuté heslo?

Přídatné látky v potravinách

Informace o kurzu

Při průmyslové velkovýrobě potravin se užívají látky, které prodlužují dobu jejich trvanlivosti, upravují a zvýrazňují chuť, vůni, barvu, texturu, vzhled aj. Tyto látky se nazývají přídatné látky, neboli aditiva a zobecněl pro ně název éčka. E-learningový kurz Aditiva - přidatné látky v potravinách je zaměřen na všechno co se týká bezpečnosti potravin, éček v potravinách, přidávaných látek do potravin a mnohé další s tímto tématem spojené.

autoři: , Ing. Lenka Vymlátilová, Ing. Lenka Vymlátilová
zaměření:výživa
typ kurzu:komerčnícena:800,- Kč

tagy / klíčová slova

aditiva, antioxidanty, barviva, konzervanty, výživa

Máte-li zájem o účast v kurzech, je třeba se nejprve přihlásit. Pokud ještě nemáte přihlašovací údaje, využijte bezplatnou registraci.

MAKOM | Businesslink Network x4u.cz | EDGERING | 2010-2011