e-learning kurz Potravinářství, hygiena a toxikologie potravin

On-line systém pro tvorbu, správu a užívání elektronických kurzů / e-Learning.

Skutečná síla e-learningu není v poskytování informací kdykoliv, odkudkoliv a komukoliv, ale jeho možnostech poskytovat správné informace, správným lidem ve správném čase a na správném místě.
B. W. Ruttenbur

Přihlášení

Nová registrace Zapomenuté heslo?

Potravinářství, hygiena a toxikologie potravin

Informace o kurzu

Potraviny a biopotraviny, aditivní látky, označování potravin, nutriční toxikologie, potravinová alergie a oxidační stres jsou nosnými tématy kurzu, který je součástí programu Poradce pro výživu. Můžete ho absolvovat i samostatně.

autoři:RNDr. Jaroslav Odstrčil, CM,
zaměření:výživa
typ kurzu:komerčnícena:600,- Kč

tagy / klíčová slova

aditiva, biopotraviny, dieta, health, hubnutí, kalorie, nutrition, obezita, poradce pro výživu, potravinářství, strava, toxikologie, výživa, zdraví

Máte-li zájem o účast v kurzech, je třeba se nejprve přihlásit. Pokud ještě nemáte přihlašovací údaje, využijte bezplatnou registraci.

MAKOM | Businesslink Network x4u.cz | EDGERING | 2010-2011